Over ons

Auto Harings in Margraten is een autobedrijf waar u terecht kunt voor alle merken personenauto’s.

 

Naast het onderhoud aan u auto kunt u bij ons ook terecht voor schades, in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Verkoop is alléén op afspraak. Bel ons of stuur een e-mail naar info@auto-harings.nl

In 2002 zijn wij gestart met een werkplaats voor onderhoud van reparatie van personenauto’s en bedrijfswagens. Dit was de basis voor het huidige Auto Harings.

 

In bijna 20 jaar tijd is Auto Harings uitgegroeid tot een zeer gespecialiseerd autobedrijf inclusief een prachtige showroom met zowel nieuwe auto’s alsook occasions van zeer hoge kwaliteit. Wat door de jaren heen onveranderd is gebleven, is de gedrevenheid en de passie voor mooie bolides. Naast onze eigen voorraad hebben wij een omvangrijk netwerk opgebouwd in Europa van betrouwbare leveranciers van exclusieve automobielen.

 

Auto Harings staat voor betrokkenheid, persoonlijke aandacht en passie en dit zult u ongetwijfeld zelf ervaren. Het is dan ook niet voor niets dat veel klanten al jarenlang naar Auto Harings komen voor onderhoud, reparaties en de aanschaf van hun droomauto. Kwaliteit, passie, aandacht en service. Daar staan wij voor.