Onze diensten

Ons dienstenaanbod is bijzonder breed.

Wij werken vakkundig en zorgvuldig en begrijpen als geen ander dat u snel geholpen wilt worden.

Onderhoud & repararies

In ons bedrijf is vak- en marktkennis cruciaal. Wij doen er dan ook alles aan om deze kennis op hoog niveau te houden. Vanzelfsprekend wordt ons uitstekend opgeleide personeel met grote regelmaat bijgeschoold door cursussen en trainingen. Op die manier bent u er zeker van dat wij u van dienst zijn met de nieuwste technieken.

 

Onze werkplaats is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Auto Harings voert het onderhoud uit aan alle merken voertuigen. Het onderhoud aan uw voertuig wordt bij ons uitgevoerd conform de voorschriften van de fabrikant. Een vertrouwd idee.

APK

Zodra uw auto een bepaalde leeftijdsgrens heeft overschreden, moet hij volgens de wet APK zijn goedgekeurd. Deze periodieke keuring garandeert dat uw auto in staat is om aan het verkeer deel te nemen en dat hij aan de veiligheids- en milieunormen voldoet. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat hij door een erkende APK-keurmeester wordt gekeurd.

Overige diensten

Tuning
Uitlaatsystemen monteren
Verlaging sets monteren
Spoorverbreding
Verkoop van velgen en banden

Schadeherstel

Ook voor schadeherstel bent u bij Auto Harings aan het juiste adres. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en daarom kunnen wij de schade aan uw voertuig herstellen, ongeacht de verzekering die u heeft. Tijdens schadeherstel van uw voertuig kunnen wij u in overleg tevens vervangend vervoer beschikbaar stellen. Natuurlijk heeft u bij ons ook géén eigen risico!

In- en verkoop

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, dan helpen wij u hier graag mee. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte auto’s met garantie. Indien wij uw droomauto niet in voorraad hebben, kunnen wij in goed overleg op zoek gaan naar een auto die aansluit op uw wensen.

Financiering

Auto Harings Margraten biedt u de mogelijkheid om de aankoop van uw nieuwe of gebruikte auto te financieren. Hiervoor werken wij samen met een gerenommeerde financierder die u graag een passende aanbieding maakt. Vraag onze verkoper naar de mogelijkheden voor financiering van uw nieuwe of gebruikte auto bij Auto Harings.